Zvěřinové hody 1.-10.2. 2019

Hostinec v Doubku

Degustační zvěřinové menu 1. - 3. 2. a 8. - 10. 2. 2019

 

 

Zvěřinová paštika s omáčkou Cumberland ( z brusinek a pomerančové šťávy) , toust z bílého pečiva

 

 

Pomalu brasírované bažantí prsíčko v husím sádle na kořeněném červeném zelí s omáčkou z porského vína

 

 

Bažantí vývar s restovanou zeleninou a zastřeným křepelčím vejcem

 

Špikovaná jelení kýta, pomalu tažená v omáčce Chorron , bramborové lasagne s krémovými žampióny, zkaramelizované kaštany

 

 

Pečené marcipánové kuličky s višněmi, podávané s omáčkou z restovaných jablíček a pečeného máku

 

 

Cena menu 550,-

Menu je nutné rezervovat na tel. 777 149 996 nebo 773 973 042 .Více info na www.hostinecvdoubku.cz , FB Hostinec v Doubku